top of page

9. Ročník: 2017 | Limonádový F-M

Po první úspěšné spolupráci jsme si v roce 2017 opět plácli s Pivovarem Koníček a připravili si pro návštěvníky další možnost, jak zapsat Frýdek-Místek do České knihy rekordů. Rekord jsme ustanovili díky vynikající Koňakole, které se v průběhu 9 hodin vypilo 79 litrů.



Frýdek-Místek se v sobotu 19. srpna zapsal opět do České knihy rekordů. IX. ročník akce Beskydské rekordy se konal v rámci rodinného gastrofestivalu Frýdek-Místek plný chutí a frýdeckomístečtí opět po roce dokázali, že pokud jde o soutěživost, zatáhnou za jeden provaz a výsledkem je další úspěch.


Frýdeckomísteckým se tak v průběhu časového limitu devíti hodin podařilo vypít 79 litrů Koňakoly, kterou má ve své nabídce Pivovar Koníček z Vojkovic. Úkol to nebyl úplně snadný. Vytvořená dvojice obdržela dvakrát deci tohoto kolového nápoje na dřevěném podnosu, kdy uchopili podnos za rukojeť a bez držení kelímku museli obsah vypít. Celý den se pak i přes nepřízeň počasí nesl v pohodovém duchu gastrofestivalu.


Na návštěvníky čekaly stánky se skvělým jídlem a pitím, děti se mohly vyřádit v dětské zóně v zámecké zahradě, návštěvníci se mohli podívat pod ruce mistrům kuchařům či ochutnat netypickou kuchyni Brouka na talíři. Frýdek-Místek přijeli podpořit i ABBA Stars a Light & Love. Velké ovace pak získal David Kraus, který ukončil IX. ročník akce.


40 zobrazení
bottom of page