top of page

Zveme na Burger Fest




Ještě byste si něco dobrého dali po našem gastrofestivalu? Tak máme pro vás tip hned na tento víkend 23.- 25. 8. 2019! Vyrazte na prostranství u OC Frýda, kde bude probíhat Burger Fest!

Burger Street Festival znovu rozpaluje grily! Po roce se Burgerfestival opět vrací a vy se můžete těšit na ty nejlepší burgrárny, hranolkárny, zmrzlináře a všechny, co moc dobře ví, co se k hamburgerům sluší a patří. Vstup zdarma.

15 NEJ BURGRÁREN V TOM JEDE S NÁMI TOP burgrárny z celé ČR jdou opět tady a jedou v tom společně s námi. Navíc se k nim přidali kluci, kteří pro vás připraví české a belgické hranolky.

CUKR, LÁSKA, SLADKOSTI Milovníci sladkého si můžou vybrat z vaflí, donutů, makronek, palačinek nebo třeba zmrzliny. Celé to pak můžete spláchnout chutným nealkoholickým nebo míchaným nápojem. Pro milovníky klasiky nebudou chybět ani pivka z velkých i lokálních pivovarů.

ANKETA O NEJLEPŠÍ BURGER Burger Street Festivalem vás bude provázet tým, který si pro vás připravil nálož soutěží a akcí, jako třeba soutěže o burgery. Každý z vás může hlasovat pro nejlepší burgrárnu, která bude vyhlášena po skončení festivalu. Šampionem může být jen jeden!




66 zobrazení
bottom of page