Představujeme vám menu restaurace Carbon. Ochutnejte pokrmy slezské kuchyně připravené ze surovin místních pěstitelů, chovatelů a výrobců.
Předkrm:
Zapečená klobáska od Bobra v listovém těstě, míchaný salát z lístků Naše domácí škvarková pomazánka, brusinková marmeláda, Vesnický chléb
Polévka:
Tradiční česnekačka s chlebovými krutóny a olomouckou tvarůžkou Z kysaného otického zelí s uzeným bůčkem od Bobra
Hlavní chod:
Konfitované kachní stehno, restované červené zelí, opečený bramborový knedlík z bramborárny od pana Kubaláka z Fryčovic Sous – Vide králičí stehno, šťouchané bramory z Fryčovic s cibulkou a uzenou slaninou od Hájka, pečené žampióny s červenou cibulí
Dezert:
Opilý Francek Starobělské zmrzlé knedle s mákem
Nápoj:
Ryze hořká Radegast 12´ Naše levandulová limonáda Konvička našeho domácího jahodového čaje