Restaurace Carbon vám představí poklady slezské kuchyně

Představujeme vám menu restaurace Carbon. Ochutnejte pokrmy slezské kuchyně připravené ze surovin místních pěstitelů, chovatelů a výrobců.

Předkrm:

Zapečená klobáska od Bobra v listovém těstě, míchaný salát z lístků Naše domácí škvarková pomazánka, brusinková marmeláda, Vesnický chléb

Polévka:

Tradiční česnekačka s chlebovými krutóny a olomouckou tvarůžkou Z kysaného otického zelí s uzeným bůčkem od Bobra

Hlavní chod:

Konfitované kachní stehno, restované červené zelí, opečený bramborový knedlík z bramborárny od pana Kubaláka z Fryčovic Sous – Vide králičí stehno, šťouchané bramory z Fryčovic s cibulkou a uzenou slaninou od Hájka, pečené žampióny s červenou cibulí

Dezert:

Opilý Francek Starobělské zmrzlé knedle s mákem

Nápoj:

Ryze hořká Radegast 12´ Naše levandulová limonáda Konvička našeho domácího jahodového čaje

1 zobrazení