top of page

Nej štrúdlu za rok 2016! Máme pro vás recept.


Který štrúdl byl loni ten nej? Ten od Petry Schneiderové! Chcete ho vyzkoušet? Tak tady máte recept!

Pikantní štrúdl s domácím pestem – štrúdl roku 2016

Ingredience:

Domácí pesto: hrnek sušených rajčat, nasekaná bazalka, hrst piniových ořechů, 2 stroužky česneku, pepř, parmazán, olivový olej

Příprava domácího pesta:

Hrnek sušených rajčata, nasekanou bazalku, hrst piniových oříšků, 2 stroužky česneku a pepř dáme do mixéru a upravíme na požadovanou strukturu. Můžeme přidat i půl hrnku parmazánu. Přidáme 1-2 lžíce olivového oleje dle konzistence.

Příprava štrúdlu:

1.Listové těsto rozválíme a potřeme domácím pestem. 2. Na potřené listové těsto dáme salám Chorizo a zamotáme do závinu. 3. Poté potřeme rozšlehaným žloutkem a dáme péct při 180 stupních na 20 minut.

0 zobrazení
bottom of page