Léto s vůní Beskyd

Beskydská gastronomie je pověstná štědrostí ke svým hostům a nabízí pokrmy připravované podle původních receptur našich babiček s využitím čerstvých a kvalitních místních surovin. Vychutnejte si ji v Hotel a Cafe Silesia.

Předkrm:

Grilovaný beskydský oštěpek se slaninovým džemem, máslová brioška

Pečená slezská klobása s cibulovým salátem a rozpečený chléb Morávka

Polévka:

Hříbkový krém s nočkem zakysané smetany

Hlavní chod:

Pečené jehněčí se špenátem a bramborovými škubanci

Šťavnatá panenka, houbové ragú, pečený brambor na sádle a pažitce

Králík na černo, bramborové klusky

Valašský kontrabaš s uzeným masem a brynzou

Škračky na bramborové slámě

Dezert:

Kynuté knedlíky s borůvkami z beskydských vrchů, zakysaná smetana z Čeladné


0 zobrazení