Léto s vůní Beskyd
- Lukáš Rejda
- 3. 8. 2020
- Minut čtení: 1
Aktualizováno: 15. 6. 2021
Beskydská gastronomie je pověstná štědrostí ke svým hostům a nabízí pokrmy připravované podle původních receptur našich babiček s využitím čerstvých a kvalitních místních surovin. Vychutnejte si ji v Hotel a Cafe Silesia.

Předkrm:
Grilovaný beskydský oštěpek se slaninovým džemem, máslová brioška
Pečená slezská klobása s cibulovým salátem a rozpečený chléb Morávka
Polévka:
Hříbkový krém s nočkem zakysané smetany
Hlavní chod:
Pečené jehněčí se špenátem a bramborovými škubanci
Šťavnatá panenka, houbové ragú, pečený brambor na sádle a pažitce
Králík na černo, bramborové klusky
Valašský kontrabaš s uzeným masem a brynzou
Škračky na bramborové slámě
Dezert:
Kynuté knedlíky s borůvkami z beskydských vrchů, zakysaná smetana z Čeladné
Comments