Jednoduchá, ale výrazná. Taková je slezská kuchyně

Je libo pečenou krkovičku se zelím a domácími chlupáči? Tu pěkně spláchnout pivkem? A nakonec se určitě najde místečko na bramborové šulánky s povidly a šlehaným frýdeckým tvarohem…. Tohle všechno a další Slezské dobroty můžete ochutnat v rámci našeho gastrotýdne v tématické restauraci Grill station Střelnice.

Předkrm:

Škvarková pomazánka s rozpečeným chlebem

Polévka:

Staročeská kulajda z čerstvého kopru s houbami a zastřeným vejcem

Hlavní chod:

Králík pečený na černém pivu s křupavou slaninou, chlebovické bylinkové baby brambory

Pečená krkovička na kmínu a česneku s kyselým zelím, domácí chlupáče opečené na sádle

Dezert:

Bramborové šulánky s povidly a šlehaným frýdeckým tvarohem





0 zobrazení